Leandre Ribera, amb el seu ‘Rien à Dire’, em va fer riure molt

Ahir vam anar al teatre a veure l’espectacle “Rien à dire” de Leandre Ribera a la Sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà englobat dins del Cornellà Escena. El que més ens va cridar l’atenció era la descripció del gènere, humor poètic, i després de l’obra vam sortir sense dubtes.

Leandre Ribera ens va tenir durant 60 minuts asseguts a la butaca sense deixar de mirar ni per un instant tots i cadascun dels seus gestos, mirades… Una obra muda plena de sentiment, humor i molta participació del públic. M’agrada destacar que l’escenografia era sublim. Un espai desangelat i fred que, sorprenentment, resultava acollidor i tendre.

Vam fer passar una estona genial, gràcies Leandre!

Rien à dire Un espectacle de Leandre El teatre… Una casa… L’imaginari… Una casa a l’escenari. Un teatre habitat. Un espectacle d’ humor poètic. Sense paraules. Quina es la funció del pallasso? Quines son les seves eines? La funció del pallasso es crear un forat per el que mirar la humanitat d’una manera diferent. Les eines son l’ empatia, la sorpresa, el riure, i aquest espai, entre l’optimisme i la nostalgia, on pot apareixer la bellesa. La poesia. Sinopsis Damunt l’escena quatre mobles i una porta. Una casa devant del públic. Sense parets. Una casa plena de buits, de forats cap a l’absurd, visitada per espectadors imaginats. Un personatge sol envoltat de presències, de desequilibris. Un temps aturat en un ritme frenètic, amb fantasmes als armaris, amb mitjons voladors, plujes de paraïgues, miralls juguaners, làmpares fugisseres, paquets sorpresa, pianos telepàtics, músiques silencioses. Tonteries. Dimonis. Somnis. Una casa somiada per compartir la solitut, les emocions. Aquí i ara.

Salut i cultura!

EBDLN-Rienadire-Teatre-1

EBDLN-Rienadire-Teatre-2

Via Cultura Cornellà.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari