Adidas & Parley: From the oceans for the oceans

La marca esportiva alemanya Adidas ha treballat al costat de Parley for the Oceans per crear la línia de banyadors “From the oceans for the oceans” que es fa dels residus plàstics dipositats a les zones costaneres.

El plàstic de l’oceà es converteix en una fibra de fil tècnica anomenada Econyl, que ofereix les mateixes propietats que el niló regular utilitzat  per fer els vestits de bany. Segons el director de disseny d’Adidas, Roger Hahn, el material és tan “d’avantguarda com els seus homòlegs de polièster”.

Els dissenys es basen també en els orígens de la fibra reciclada, amb estampats gràfics en tons de blau destinats a reflectir un paisatge marí. Roger Hahn creu que és responsabilitat de les grans empreses, com ara Adidas, per ajudar a protegir els oceans.

Segons Adidas, el 50 per cent de tota la seva roba de bany ja està feta de material reciclat, i el 76 per cent de la seva colecció de piscina incorpora poliamida reciclada. La companyia espera reciclar eventualment tots els seus vestits de bany.

El vestit de bany és l’últim projecte de la col·laboració d’Adidas i Parley, que prèviament ha llançat un parell de sabates de running amb part superior feta de plàstic recuperat del mar.

El fundador de Parley, Cyrill Gutsch, va dir que els dissenyadors i les marques necessiten allunyar-se de la “droga” de plàstic.

Crèdits:

Producció: HVH Films
Director: Boris Vassallo
Director de Fotografia: Bertrand Marin
FX Efectes: HVH Films, Vigilant

Salut i mediambient!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari