Un Batmòbil de Lego a mida real

Chevrolet, amb la participació d’uns estudiants de Detroit va crear el Batmòbil a mida real al taller de Lego (7 peus d’alt, 17 peus de llarg i més de 9 peus d’ample). En total ha fet servir més de 344.187 peces en una gamma de 17 colors i més de 222 hores. El cotxe es va inspirar en Speedwagon de Batman que apareix a “LEGO Batman, la pel·lícula‘ que arribarà a les sales de cinema als EUA el 10 de febrer de 2017. El disseny va ser presentat al saló de l’automòbil NAIAS de Detroit.

Perfecte per a una sortida nocturna per salvar la ciutat
Amb una aparença completament al·lucinant? Sí. Un arsenal fora de sèrie per combatre el crim? Ja ho saps. Ideal per un vigilant solitari com també per a un ciutadà mitjà, des dels seus disparadors de tatxes fins a la funció estàndard de “ejecció” del sostre, el Batimóvil LEGO té el que es necessita per manejar qualsevol situació. Aquest súperauto de superheroi està dissenyat específicament per expulsar del darrere.

Construït des de zero per vèncer els supervillanos
Filoso des de cada angle. Cada element està acoblat a mà per aconseguir una persecució avasallante. A l’hora d’imaginar el Batimóvil de LEGO®, els dissenyadors es van inspirar en una combinació d’exemplars clàssics i formes supernaturals. El resultat? Una màquina evasora d’enemics que conquistarà mirades i combatrà malvats en la mateixa mesura.

Tot el que voldries per al teu pitjor enemic
La millor arma per vèncer als teus archirrivales. El Joker t’està arribant? Activa el coet potenciador flamejant. Necessites superar tàcticament al Endevinalla? Els rines completament articulats et permeten literalment tancar fins i tot als dolents més enginyosos. I quan escoltes el rugit del motor V100 de 60.2 L que desafia la realitat, una cosa és segura: aquesta bèstia està llista per a l’acció.

Si teniu temps, mireu el timelapse i gaudiu de veure com es crea del no res. Molta enveja de participar en projectes com aquest. Bravo!

+info a: http://es.chevrolet.com/all-new-lego-batmobile.html

Salut i Lego!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari