Aprengui a contruir la seva revista amb Diego Areso

Les revistes impreses estan de moda. Viuen una etapa d’efervescència creativa al mig de la crisi i l’imperi de píxel. En els últims anys, han anat apareixent desenes de petites noves publicacions independents arreu del món que compensen la seva falta de mitjans econòmics amb grans dosis d’originalitat, enginy i disseny. Aquest taller pretén resumir les claus més bàsiques del disseny de les revistes, els trets que defineixen la seva personalitat. També fer un repàs per algunes de les propostes més originals del panorama actual de les revistes.

La metodologia del taller estarà basada en l’anàlisi de casos d’èxit, en la presentació de desenes d’exemples pràctics i en la posada en comú d’un petit projecte de revista feta contra el rellotge i per tots els alumnes.

Dirigit a:

Dissenyadors interessats en l’àmbit del grafisme editorial; redactors i dissenyadors interessats en llançar-se a publicar la seva pròpia revista. Encara que no cal ser dissenyador gràfic per aprofitar el taller, sí que és important tenir curiositat i coneixements sobre el món editorial.

Tipografia modular. El mòdul com a principi constructiu en el disseny de tipus.

Docent: Diego Areso. Director d’art de SModa i autor de diversos blocs sobre disseny i revistes. www.quintatinta.comwww.elportadista.com
Horari: 26 d’abril de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00. 27 d’abril de 10:00 a 14:00.
Lloc: La Quinta del Sordo, al carrer Rosario, 17.
Preu: 140 euros

Més info a: tienda.familiaplomez.com/aprenda-a-contruir-su-revista

Salut i formació!

EBDLN-Cartel_Diego_Abril-01-01

Via Familia Plómez.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari