Armes de seducció masiva

L’esstudi és un estudi de disseny encapçalat per David Padrosa i que he descobert gràcies al seu pòster Armes de seducció masiva (no confondre amb el llibre de César Contada).

Com ell mateix diu “Perquè seduir és molt millor que destruir, aquest pòster ret homenatge a això, mostrant algunes de les “armes” que disposem tant homes com dones per seduir mutuamente” i té tota la raó. I si a més, informa, ja és la bomba.

Som un estudi de disseny multidisciplinar, especialitzat en la gestió de marca i el disseny editorial, packaging o motion graphics.

A l’esstudi pensem que la idea és la clau de tot projecte i que sense una bona idea el disseny pot convertir-se en un exercici estèril de virtuosisme gràfic. També és cert que la forma que li donem a aquesta idea i com la transmetem determinen l’originalitat d’un projecte capaç de distingir de la resta. El nostre objectiu consisteix a traçar aquest camí que va des d’una bona idea fins a la seva expressió gràfica, sempre amb la mirada posada en mantenir l’equilibri entre fons i forma, entre continent i contingut.

Afrontem cada treball amb il·lusió i energia, bolquem tots els nostres coneixements i experiència des del naixement del projecte fins a la seva consecució, mimem els petits detalls i procurem uns acabats impecables, sempre amb la intenció d’aconseguir uns resultats òptims que satisfacin als nostres clients i també a nosaltres, que som els primers a exigir al màxim.

Salut i armes!

EBDLN-Armes-seducció-masiva-1

EBDLN-Armes-seducció-masiva-2

EBDLN-Armes-seducció-masiva-3

Detalles_04_980

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Deixa un comentari