Campanya Antiviolència sota el lema “Prou violència al futbol base”

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha posat en marxa una Campanya Antiviolència sota el lema “Prou violència al futbol“. Es pretén eradicar la violència, tant verbal com física, a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala base de Catalunya.

Des de la Federació es continua treballant en l’elaboració d’un reglament més dur per combartir el que Subies considera “la xacra del futbol. Els insults des de la grada és el pitjor del nostre futbol i hem de eradicar qualsevol tipus de violència. Treballem per crear un reglament amb el qual es pugui expulsar del camps a la gent que faci servir la violència en qualsevol sentit, verbal, gestual, racista, discriminatòria, en forma de queixes desproporcionades. Hem de prendre consciència que gestionem a nens que, per sobre del futur esportiu, són el nostre futur social“.

En el nou reglament s’inclourà la figura d’un delegat de camp que haurà de denunciar qualsevol tipus de violència que vegi a les grades. També s’estudia el negar l’entrada als entrenaments als pares conflictius després d’haver-se donat un bon nombre de casos de nens que abandonen el futbol per la pressió a què el sotmeten els seus pares.

Em sembla genial, jo, personalment, no deixaria entrar als familiars als camps els dies de partit. Així nens es centrarien en jugar, aprendre, gaudir… i res més.

Salut i educació!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tazs_9QSmDM[/youtube]

EBDLN-FCF-Prou-violencia

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari