Eufòria – Cigarretes per a l’asma

El 1905, les farmacèutiques comercialitzaven cigarretes per a curar l’asma. El 2014, sabem realment què estan fent amb nosaltres? Eufòria és la darrera novel·la del periodista i escriptor Xavier Bosch a la que ens descobreix què amaga el món de les farmacèutiques.

Com bé sabeu vaig treballar fa anys amb una agència de publicitat que es dedicava a aquest sector i sempre escoltes coses que prefereixes no sentir mai. A Xavier Bosch el segueixo des que feia els programa de ràdio Cafè Baviera, El Món a Rac1… i he tingut el plaer de llegir alguna de les seves noveles, així que us el recomano al 100%.

Què se n?ha fet de Dani Santana? El periodista està enguixat de dalt a baix en un hospital després d’un intent d’assassinat. A la clínica, que és un món amb lleis pròpies, fa amistat amb el Gratu, un jugador de rugbi juvenil que ha quedat en cadira de rodes. El Gratu, pacient inquiet i hacker compulsiu, arrossega el Santana a investigar certes pràctiques que han portat a la ruïna el nostre sistema sanitari. Mentrestant, arriba a Barcelona un dels homes més rics del món. L’empresari mexicà Roberto M. Faura, líder de la telefonia mòbil, negocia amb el govern la instal·lació del parc temàtic més gran d’Europa. Les protestes ciutadanes, l’intent de saltar-se la llei i les condicions del poder faran trontollar un projecte que sembla vital per reflotar l’economia del país. Però no tot és com diuen els diaris.

Salut i eufòria!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cF9F-ZeBpHw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Guui6UI-Lr4[/youtube]

EBDLN-euforia-xavierbosch

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari