Ganivets Klecker, en fusta o plàstic

Pare i fill, Glenn i Nathan Klecker, va tenir la idea dels la kits de fusta o plàstic per muntar els cúters plegables sprung per a nens petits. Aquest projecte es va convertir en un negoci real i ara fabriquen els Ganivets Klecker i els venen com a kits per construir com si fos la joguina a la casa, tant en fusta com en plàstic.

Volem compartir aquesta passió amb els adults i els nens, especialment aquells que volen aprendre més sobre els ganivets de forma segura i divertida.

No deixa de ser una mica sorprenent que es pensi en armes, blaques o negres, com a joguina per la canalla, però si pensem que Glenn, el pare, és un ex-marine potser no faci falta buscar més enllà.. Personalment no m’agrada gens pensar que això reemplaci a un cotxe, una nina, una cuineta… però com a producte m’agrada molt. El pack està prou ben parit.

El model més baratet és el Trigger Knife Kit – Glow-In-The-Dark que surt per un $9.25 i si voleu, podeu comprar el pack  Kit of the Month Club per $99.95. Us deixo mostres del pack de plàstic. Si voleu veure el de fusta entreu al web Ganivets Klecker.

Salut i seny!

EBDLN-klecker_knives_2 EBDLN-klecker_knives_5

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GjM5rESmcaU[/youtube]EBDLN-klecker_knives_3 EBDLN-klecker_knives_4 EBDLN-klecker_knives_1 EBDLN-klecker_knives_6

Via | Feel desain.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari