GarmentPrinting i la Sublimació Full Print

Recentment he tingut el plaer de treballar amb la gent de GarmentPrinting i descobrir la Sublimació Full Print a més de la impressió Digital. Vaig imprimir 3 samarretes, dos amb els dissenys de Sant Jordi 2015 i 2016 i una corporativa.

Per als que no coneixeu la impressió en Sublimació, dir-vos que és la manera perfecta d’aconseguir impressions amb qualitat fotogràfica de grans dimensions – FULL PRINT – i a tot color. Amb la Sublimació tèxtil la impressió de la samarreta pot ser completa i tenir una qualitat fotogràfica. Poden fer impressió de samarretes per ambdues cares, o simplement a la part inferior de la samarreta si cal.

La Sublimació tèxtil s’aconsegueix traspassant una imatge des d’un paper transfer a una samarreta de cotó i polièster. La tinta es converteix en gas i s’adhereix a la peça i esdevé una part permanent d’aquesta. A causa de que la imatge es fa amb una resolució digital el resultat és ple de colors vibrants (a les samarretes que hem fet no es pot apreciar perquè els colors no ho són gaire de vibrants).

Es poden obtenir grans efectes usant impressió per sublimació tèxtil, però tingues present que a vegades, depèn de la roba escollida, poden quedar alguns plecs blancs sota els braços de la samarreta o costures. El millor és que et deixis aconsellar per GarmentPrinting, t’assessoraran les millors peces i samarretes per evitar aquests petits imperfectes i aconseguir la millor impressió Full Print segons el teu disseny. Important destacar que no tenen comandes mínimes o costos inicials.

El disseny de Sant Jordi 2016 l’hem realitzat amb una samarreta Gildan de 169 g/m2 i 100% polièster. Per la de Sant Jordi 2015 i la corporativa hem fet servir una Anvil de 150 g/m2 i 100% cotó ring-spun.

Ja ho sabeu, si voleu provar la impressió en Sublimació Full Print truqueu a GarmentPrinting i demaneu per Chantal o Maria –933 938 194–, no us penedireu.

+info a: http://www.garmentprinting.es  / LinkedIn / Twitter / Facebook

Salut i sublimació!

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-5

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-1

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-7

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-6

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-4

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-3

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-2

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-8

EBDLN-GarmentPrinting-laNegreta-9

Gracias Chantal i Maria!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari