La meva Photo Clash per Münster Studio

La sort ens acompanya! Ja tinc la meva Photo Clash. Ahir us parlava del projecte Clash My Photo de Converse, on varis il·lustradors han treballat al laboratori creatiu de Converse per transformar les fotografies enviades a través del compte de twitter .

Dit i fet!, ja tinc la meva foto  customitzada per Münster Studio. Jo vaig enviar la meva i l’estudi de disseny gràfic Münster ha transformat la meva foto. La sort mai ve sola, ja el precursor del blog Alberto López també ha tingut la seva Photo Clash.

@gerardff Aquí tienes tu Photo Clash por @Munster_Studio #clashmyphoto #sneakersclash pic.twitter.com/WBcEP8GHnc

Salut i il·lustració!

BihgdoPCMAENW7t

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

Deixa un comentari