Mexi-llón serà la mascota de La Vuelta 2013 de ciclisme, patétic!

De pedra ens vam quedar quen ho vam veure. Pot semblar-ho, però no, no és broma. L’humorista Pepe Carreiro és el creador de la mascota que lluirà la 68a edició de La Vuelta Ciclista a España. Cada vegada que veiem coses així ens és imposible no fer-nos preguntes com “Representa a totes les ciutats d’Espanya?“, “No seria més normal que es possesin com a patrocinadors?“, “El resultat gràfic és el que necessita aquest esdeveniment?“, “Què passa amb la resta de ciutats?“…

Ara ja fa uns 8 anys que amb el Raül González vam dissenyar el logotip de La Volta Ciclista a Catalunya, que encara es fa servir, i pensar que li poden associar un engedre així em fa tremolar.

Sigui com sigui hi han coses que no ens entren al cap, i aquestes n’és una. Ni la trobo representativa de La Vuelta, ni la trobo representativa a nivell a totes les ciutats d’Espanya i, ni molt menys, la trobo representativa a nivell gràfic. A un ChiquiParck encaixaria millor. Judgeu vosaltres mateixos…

Un mejillón muy seguro, con conchas a modo de casco, y amante de las dos ruedas. Así es Mexi-Llón, la mascota de la próxima Vuelta. Es un icono que enlaza con lo que quiere la Vuelta.

El mejor de los representantes de las Rías Baixas, sano, deportista y cien por cien gallego.

Va a promocionar la provincia dando a conocer uno dos productos más representativos de las Rías Baixas y de Galicia: el mejillón, primer producto del mar en Europa en obtener el distintivo de calidad Denominación de Origen Protegida.

El mejillón, uno de los productos más representativos de Galicia y de las Rías Baixas, es el primer producto marino en Europa que obtiene el distintivo de calidad Denominación de Origen Protegida.

Salut i seny!

EBDLN-MEXI-LION-2013-2

EBDLN-MEXI-LION-2013-3

EBDLN-MEXI-LION-2013-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari