Nike Ordem 3, la pilota oficial de la temporada 2015-16

La Nike Ordem 3, és la pilota oficial per la temporada 2015-2016 per la Barclays Premier League, La Lliga BBVA i la Serie A TIM. Segons diuen els executius de Nike “La Ordem 3 ofereix vol precís, toc constant i màxima visibilitat.

Les ranures Nike Aerowtrac són la principal característica de la tecnologia aerodinàmica patentada per Nike; estan dissenyades per aconseguir un vol precís i estable, i ajuden a aconseguir un hujo d’aire constant en tot la pilota, sense importar la velocitat a la qual es mogui.

El seu disseny geomètric de 12 panells permet millorar el vol de la pilota, alhora que l’ajuda a distribuir la pressió uniformement. El resultat és un tacte uniforme, precís i potent, amb un primer toc optimitzat gràcies al revestiment de cuir sintètic soldat i fusionat.

Aquest fantàstic primer toc es combina amb una acceleració explosiva gràcies a la càmera d’aire de 6 ales fabricada amb làtex de carboni, que permet a l’Ordem 3 adquirir més velocitat quan es colpeja en carrera.

El seu cridaner disseny Visual Power, estampat en els 12 panells de la pilota, ajuda als jugadors a veure-la més ràpidament, podent així reaccionar a l’instant i prendre decisions amb més velocitat.

En definitiva, com cada any, una pilota putamare segons els seus creadors. Ara haurem d’esperar a que comencin les diferents lligues per saber si realment són tan putamare. Això sí, el disseny Visual Power m’agrada mooooolt.

Salut i difuminats!

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-1

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-2

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-3

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-4

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-5

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-6

EBDLN-FA15_FB_Ordem_Ball_Group_BBVA_Barclays_Serie_A_R-7

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari