Número #01 de MUSTER disponible!

Companys, aquesta notícia no la pdoeu deixar passar, ja està disponible el número #01 de MUSTER, la primera revista digital de comunicació gràfica. Ara no recordo si us en vaig parlar quan van treure el Nº0, però si podeu descarregueu-vos tots 2 números.

Disseny gràfic, disseny editorial, disseny digital, disseny d’app… un projecte global genial que ens hauria d’acompanyar sempre dins del nostre iPad. Sí, és una revista que només podrem llegir al nostre iPad. Aquesta és la part dolenta… o bona segons com es miri!

PORTADA
La portada és un espai per donar difusió a creatius que no són molt coneguts i que realitzen un treball de gran qualitat. Cada nombre de la revista tindrà un tema que farà de fil conductor. Guiats pel tema principal del nombre, elaboraran una peça visual amb possibles elements interactius i amb llibertat creativa. A l’interior de la revista apareixerà una fotografia de l’autor, una breu descripció i una explicació del seu treball realitzat per la Muster.

REPORTATGES
Articles en profunditat sobre comunicació visual.

EXPORTATS I IMPORTATS
Entrevistes a 2 artistes espanyols. Un que un dia va decidir anar-se a l’estranger per trobar treball del que més els agrada i un altre que va decidir venir al nostre país per viure el disseny. Ens explicaran tot el procés, les dificultats oposades pel camí, els avantatges i desavantatges d’anar-se del país, i un sense fi d’informació molt valuosa per tots aquells que estiguin pensant emigrar.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Espai destinat a exposar el treball d’un fotògraf, amb explicacions de la tècnica i de l’autor, d’una forma molt didàctica perquè els professionals d’altres disciplines millorin els seus coneixements sobre la fotografia.

EN PROFUNDITAT
Entrevista llarga i detallada sobre un reconegut professional, el qual ens parlarà sobre la seva trajectòria, els seus projectes, els seus assoliments i els seus fracassos. Tot això ben documentat amb imatges i vídeos.

ARTICLES
Lectures ràpides, senzilles i molt entretingudes sobre temes relacionats amb el sector i amb el que li envolta.

EL RACÓ SIBARITA
Selecció d’objectes que tot creador visual volgués tenir.

LA QUISH DE LA CUESTIÓN- Nou
Conversa fluïda i sincera sobre qüestions “peliagudas”, mantinguda per 3 professionals relacionats amb la comunicació gràfica. Es reuniran al migdia menjant una quich.

WORK IN PROGRESS
Secció destinada a impulsar a quatre creadors emergents mitjançant una convocatòria pública a la qual podran inscriure’s personalment.
La publicació mostrarà en profunditat els seus projectes més representatius.
Cada quatre nombres, *Muster atorgarà un premi al millor talent de l’any.

PROJECTES – Nou
Espai destinat a mostrar projectes d’identitat visual, disseny editorial, *packaging… de dissenyadors gràfics i estudis de disseny. A part d’una breu explicació, l’autor del projecte valorarà el procés de creació segons la llibertat creativa, el pressupost disponible, el temps que ha portat, i quant han gaudit creant-ho. Opcionalment, podran indicar quant han cobrat per ell, la qual cosa resultarà molt interessant per als lectors, que podran tenir referències del mercat.
També, cada projecte mostrat tindrà l’opció de ser valorat pels lectors amb un “m’agrada” i un “no m’agrada”. En el nombre següent, es donaran a conèixer els resultats de les valoracions.

LA VINYETA DE JÚLIA SOLANS – Nou
L’autora de les *Maderfackards ens mostrarà la seva àcida i particular versió sobre el tema principal del nombre, amb una il·lustració a pàgina completa.

VÍDEO ENTREVISTA
Un creador visual serà entrevistat amb l’objectiu de conèixer al professional, però sobretot per destapar a la persona. Per a això, haurà de gravar-se en el seu moment a dia en el treball, a la seva casa, a la plaça, en el bar… en aquells llocs que freqüent i li defineixin.

QUI ÉS…?
Breu entrevista a un professional poc reconegut però amb molt a dir.

OPINIÓ – Nou
De forma directa, breu i argumentada, Olmo García, director d’art de BOLD, exposarà una reflexió sobre ètica en el disseny.

CADÀVER EXQUISIT
Quatre artistes participaran en aquest divertit joc en grup en el qual es genera una única peça a partir del tros final de la peça de l’altre. Cap d’ells coneixerà el resultat fins a l’aparició del nombre.

LA PAPERERIA
Muster és un mitjà digital que estima el paper. És per això que recomanarem tres lectures indispensables.

SEGUIDORS DEL DISSENY
Mostrarem aquells artistes, dissenyadors, il·lustradors, etc. que utilitzen de forma activa les xarxes socials, perquè els lectors també puguin seguir-los i estar al dia del que diuen i el que fan.

A l’ALTRE COSTAT DE LA TAULA – Nou
Els professionals de la comunicació visual no som els únics éssers que habitem el planeta, també existeix una espècie anomenada clients, amb els quals estem obligats a relacionar-nos per garantir la nostra supervivència. Ells, els clients, ens explicaran sense embuts com és per a ells relacionar-se amb nosaltres.

Però això no és tot. Cada publicació inclourà continguts creats de forma específica.

També podeu participar si en teniu ganes, només us heu de posar en contacte amb ells i creuar els dits.

No t’ho pensis i descarrega’t ja el número #01

+info a: www.muster.es

Salut i revistes!

EBDLN-MUSTER-N1-2

 

EBDLN-MUSTER-N1-7

EBDLN-MUSTER-N1-4

EBDLN-MUSTER-N1-8

 

EBDLN-MUSTER-N1-5

EBDLN-MUSTER-N1-12

EBDLN-MUSTER-N1-6

EBDLN-MUSTER-N1-10

EBDLN-MUSTER-N1-11

EBDLN-MUSTER-N1-13

EBDLN-MUSTER-N1-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari