PasPerTu, un espai perquè el teu bebé es mogui lliurement

PasPerTu és un espai on el nadó es pot moure lliurement des dels seus primers mesos de vida fabricat per .

La llibertat de moviment facilitarà l’experimentació sensorial respectant l’autonomia motriu de l’infant, el seu temps i el seu espai. Li oferim així la possibilitat de descobrir-se a si mateix i relacionar-se amb els altres.

PasPerTu ofereix un marc de contenció i seguretat tant per l’infant com per l’adult al està delimitat per un lleuger tancament. Tanmateix, una obertura permet als altres membres de la família relacionar-se íntimament amb el nadó. El contacte proper dels pares i germans són importants per conèixer-se mútuament dinamitzant el seu procés d’integració i reforçant els vincles amb el seu grup familiar.

Aquesta experiència i comunicació permetrà, a l’infant, créixer amb seguretat i confiança, i als pares, entendre millor les seves necessitats i redescobrir-se en aquesta nova etapa.

Està realitzat amb fusta de pi massís, fusta de pollancre contraplacat, llautó i tires de trapillo fetes amb un trenat llis turquesa i rosa o amb un trenat combinat turquesa i rosa (90 x 73 x h27cm).

El que sí heu de tenir en compte és que el seu preu no és gaire accessible ja que costa 395,00€, però segur que val la pena per funcionalitat i disseny.

+info a: www.paspertu.net

Salut i espai!

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-8

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-6

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-7

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-4

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-1

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-5

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-2

EBDLN-PasPerTu-Ergokids-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari