Torna el Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Els amants del còmic tenen una cita d’aquí un parell de mesos en una nova edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que enguany arriba a la seva 32ª edició i se celebra del 15 al 18 de maig a la Fira Barcelona Montjuïc. El certamen comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, també d’exposicions, conferències, tallers o signatures d’autors. Batman, Wolverine i el còmic bèl·lic seran els protagonistes del saló.

Un dels eixos temàtics del Saló aquest any és la presència del gènere bèl·lic en la historieta. Còmics en guerra és el títol d’una gran exposició concebuda com una instal·lació que aportarà una visió antològica de les vinyetes bèl·liques, dividida cronològicament en els diversos períodes de la Història, des dels temps prehistòrics fins a les últimes conteses. La mostra comptarà amb originals de còmics i il·lustracions d’autors de diferents nacionalitats, a més d’una posada en escena espectacular amb la col·laboració de diferents associacions de reconstrucció històrica. Es desenvoluparan diferents activitats com taules rodones i conferències amb la participació d’historiadors i autors de còmic. Aquesta activitat ocuparà tot el recinte del Palau 1, una superfície d’uns 12.000 metres quadrats.

En l’apartat d’exposicions destaquen les mostres antològiques dedicades als 75 anys de Batman, el popular protector de Gotham City i Lobezno. La maduresa del superheroi, personatge creat per Len Wein i Herb Trimpe i que celebra el seu 40 aniversari.

Salut i còmic!

540_x_32 Salón del Cómic_cartel alta

Vist a FICOMIC

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

Deixa un comentari