Viña Esmeralda Edició Limitada Custo 2012

Això és el que va portar el sr. missatger a l’estudi, una fabulosa ampolla de vi blanc Viña Esmeralda Edició Limitada Custo 2012. Ole tu! Els companys d’Arts Gràfiques Orient son els culpables de que a la nevera descansi aquet fantàstic vi. Un detallet dels que agraden. Us deixem la informació sobre aquest vi que trobareu a la pàgina del Club Torres:

Custo Dalmau, alma mater de Custo Barcelona, ha dissenyat la nova imatge del nostre emblemàtic blanc Viña Esmeralda.

Valors coincidents com el cosmopolitisme i l’alegria de viure, defineixen de la mateixa manera la dona Custo Barcelona i la nova edició de Viña Esmeralda, i van ser aquestes coincidències les que ens van animar a fer la proposta al dissenyador.

Custo, per la seva banda, la va rebre com una “proposta emotiva”, ja que es declara consumidor de Viña Esmeralda des de sempre i recorda com l’emblemàtica ampolla verda era imprescindible en els seus sopars i vetllades romàntiques a la Barceloneta, quan les taules encara restaven sobre la sorra de la platja. I d’això fa ja algun temps…

La seva personal visió de Viña Esmeralda ret homenatge a la diversió, a la Mediterrània i a la sensualitat. Amb aquestes premisses en ment, Custo va idear una il·lustració que mostra a una dona estesa sobre una vinya, en una actitud divertida i festiva, vestida amb un dels sofisticats looks de la marca en tons daurats i acompanyada per un dels seus lemes: Love & Luxury. Aquesta il·lustració desprèn espurnes de groc daurat sobre una ampolla que Custo ha volgut tenyir d’intens i refrescant verd metal·litzat . Una proposta cromàtica que encaixa per igual amb la identitat de Viña Esmeralda i la acolorida concepció de la moda, pròpia de Custo Dalmau .

Una Edició Limitada de només 2.000 ampolles , creada per celebrar moments especials . Amb la seva original visió de la vida , Custo opina que cada dia hi ha alguna cosa que celebrar i que sempre hi ha un motiu per destapar una ampolla de Viña Esmeralda.

Per a l’activació i seguiment de l’edició especial s’ha creat el hashtag: #vinaesmeraldabycusto

JosepMercèCristina… moltísimes gràcies, segur que trobarem el moment adient per gaudir-lo.

Salut i plaers!

EBDLN-Agorient-2014-Vi-1

EBDLN-Agorient-2014-Vi-2

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lq5e7cijTUw[/youtube]

0120_ve_2013_custo_estoig_l copia

EBDLN-Agorient-2014-Vi-4

Gràcies Arts Gràfiques Orient!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari